Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 16 juni 2018

Hushållsarbete för mig och balkongen för hundarna...

Om jag tyckte gårdagen fungerade ganska bra med tanke på hur mycket jag hade att göra här hemma, så var det desto tyngre idag. Jag fick både ont i benen och huvudvärk under dagen men kämpade ändå på med bakningen i köket emellan fotbollshalvlekarna. En trevlig händelse under dagen var förresten när syrran och svågern helt oväntat kom förbi med en låda färska jordgubbar😊. Det var mycket uppskattat kan jag säga!

Men nu börjar jag bli klar med det mesta, och ska bara torka golven när den här sista matchen mellan Kroatien och Nigeria är klar.

Hundarna har spenderat en del tid på balkongen.

Alfahanen har nog legat där ute nästan hela dagen, och jag är väldigt glad att jag kan erbjuda honom den möjligheten att vara utomhus på sommaren. Det känns så gott i själen att se hur mycket han njuter av att kunna vara på balkongen❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!