Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 20 juni 2018

Konstig födelsedag...

Jag höll faktiskt på att glömma att skriva här på bloggen idag...
Det har varit en konstig födelsedag måste jag säga. Jag har inte öppnat ett enda paket - eftersom jag fick dem i söndags - och jag har inte ätit någon tårta och jag har bara träffat mamma av familjen. Men det var mitt val att bara åka och månadshandla inne i stan med mamma som sedan bjöd på supergod lunch och jättesmarrig efterrätt i form av läckra svenska jordgubbar och sedan vara hemma själv med hundarna och virka och titta på fotboll.
Och även fast jag inte fick något paket idag, så hade pappa och hans fru skickat ett kort förutom att de ringde och grattade mig också. Och jag har även hört ifrån några andra släktingar.
Men som sagt, lite underligt...

Sedan köpte jag goda tuggben till hundarna för att fira min födelsedag, men Solstrålen åt upp sitt alldeles för fort och svalde för stora bitar, så sedan sprang han runt i timmar och slickade golven mm för att försöka stimulera magen och spydde ett antal gånger vilket gjorde mig ganska stressad...

På kvällen bestämde jag mig för att börja virka på en ny duk ( UNICORN MANDALA) och efter att Solstrålens mage äntligen hade lugnat ner sig och han hade somnat och duken började se riktigt fin ut så kände jag för första gången ett lugn i själen idag.
Och här är början på duken som hjälpte mig att finna lugnet igen...


Den här duken kommer att bli så fin och så rolig att virka, det känner jag på mig💜💙💜!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!