Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 26 juni 2018

Trevligt besök och stor duk

Idag fick jag ett trevligt besök från min fina vän P. Hon kom efter jobbet och var sugen på en promenad så jag kopplade Kaxmörten och Solstrålen och så gick vi ut tillsammans. Vädret har börjat bli mera sommarlikt igen och det var härligt ute så vi gick en ganska lång promenad och pratade samtidigt som solen låg på en hel del. Emot slutet på promenaden märkte jag att Kaxmörten började sakta efter, och det är första gången som det har hänt😢. Han är ju faktiskt 9 1/2 år gammal men det är väldigt sällan som det märks men idag blev det tydligen lite för mycket för honom med både värmen och långpromenaden och det högg till i mitt hjärta när jag märkte det. Min lilla skrutt❤.


Så jag plockade helt sonika upp honom i famnen och så fick han vila lite i min famn medan vi gick en bit. Det är ju fördelen med en liten hund som bara väger 10 kg; tyvärr kan jag inte lyfta upp Alfahanen som väger 30kg på samma sätt...

När vi kom hem så fikade vi och jag fick en födelsedagspresent av P. Faktum är att jag faktiskt var men när P köpte min födelsedagspresent men det hade jag glömt bort😉. Därför blev det en trevlig överraskning när jag öppnade mitt paket med en härlig kokbok...


...som jag själv hade valt ut på bokrean😀. Först när jag öppnade paketet kom jag på vad det var...vilket fick P att fundera på om hon kanske skulle ta tillbaka den igen och ge den till mig på nytt i julklapp, hahaha! Dessutom fick jag en supertrevlig engelsk korsstygnsstidning, men den hade jag definitivt ingen aning om att jag skulle få😊.
Sedan blev det en liten tripp till affärerna där jag köpte mera glukosaminpulver till Alfahanen och sedan gick vi in en sväng på IKEA.
Det var väldigt trevligt att ses igen. Jag mådde lite sådär under dagen så det piggade upp lite extra med trevligt umgänge med en god vän och lite tjejsnack.

Här är en bild på duken som jag gjorde klar igår...


Den är 80 cm i diameter och pryder verkligen mitt matbord. Duken heter UNICORN MANDALA om ni vill virka en egen fin duk med ett superkul mönster.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!