Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 15 juni 2018

Fin förvaring

Idag har fotbolls-VM dragit igång på riktigt vilket innebar tre matcher på 8 timmar. Jag var tvungen att fixa lite här hemma inför födelsedagsfirande på söndag, men jag lyckades få ihop det hela bra genom att sitta ner och ta det lugnt och virka och titta på själva fotbollsmatcherna, men under allt fotbollssnack så skruvade jag upp tv-ljudet och gick runt och lyssnade på snacket samtidigt som jag pysslade i våran lilla vrå. Det systemet fungerade bra och  jag har fått mycket gjort här hemma. Dock ser jag fram emot att kunna ta det lugnt HELA dagarna och njuta fullt ut utav fotbollssnacket och matcherna. Imorgon måste jag hinna med att baka en del och städa klart det sista, så jag får hoppas att jag kan vara lika effektiv då också.

Jag har gjort klart en förvaring till mina virkprojekt; en korg från IKEA som jag har dekorerat med virkade blommor...


Den blev precis så fin som jag hade tänkt mig, och det bästa är att jag kan ta byta ut blommorna ifall jag skulle vilja ha blommor med lite höstkänsla eller julkänsla istället. Sånt gillar jag!

Annie

1 kommentar:

  1. Vilken bra idé med virkade blommor på!

    Sv: Jag har inte testat med mindre mängd jordgubbar. Det går säkert, men då blir det nog mer flädersmak och mindre jordgubb. Jag brukar passa på och köpa när jordgubbarna är billiga, jag fryser in dem om jag inte ska göra saften just då.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!