Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 20 oktober 2016

Teknikstrul och lite shopping

De senaste dagarna har jag haft problem med mitt gamla modem vilket har inneburit att jag inte har varit uppkopplad, men idag hade tack och lov syrran tid att komma över efter jobbet och hjälpa mig att installera ett nytt trådlöst modem så nu är allt som det ska vara här igen med tekniken. Vilket känns otroligt skönt eftersom jag numera har blivit ganska beroende av datorn för att sköta bloggarna, och leta efter handarbetsmönster, eller kolla sportnyheter etc etc... Tänk vad tiderna förändras...:) För 10 år sedan hade jag inte kunnat föreställa mig hur mycket jag skulle komma att använda datorn!

Idag har jag annars varit och handlat mat med min mamma. Eftersom hon har bil så kan vi ta oss till flera affärer, bland annat Dollarstore där jag handlar de flesta godsakerna till hundarna. Med på resan var Solstrålen eftersom han är lugnare om han kan hänga med oss och ligga och vila i sin bur...


...i bilen vilket han älskar! Så fort jag fäller upp buren här hemma så ska han krypa in och lägga sig, sötnosen:))

Idag var det fokus på Adventsfikat när jag handlade. Det är bara 5 veckor kvar innan 1:a Advent och nu börjar det bli dags att planera och förbereda allt som hör till. Jag handlade ett antal påsar saffran och lite nötter och russin som jag ska ha till julbaket. Nästa vecka får jag nog köra igång och baka sådant som kan frysas; försöker ju att sprida ut förberedelserna mera i år så att det inte ska bli så körigt i slutet på november och i december...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!