Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 10 oktober 2016

Spring i hundgården

Efter ett antal dystra dagar här på bloggen så kändes det som om det är dags för lite bilder på mina underbara pälsklingar igen. Sagt och gjort, jag och hundarna gick till hundgården på eftermiddagen och jag hade kameran i högsta hugg, redo att fånga mina sötnosar på bilder.

Det var bara ett problem...Hundarna var överlyckliga att få komma till hundgården - kanhända att de har fått nog av en trött och dyster matte... - och sprang och lekte så att det stod härliga till. Vilket var precis vad jag ville; förutom att de aldrig var stilla nog för mig att få en acceptabel bild:)

De flesta bilderna såg ut så här...


...eller så här...


...eller så här....

 
Här lyckades jag fånga Kaxmörten när han stod STILLA och spanade...
 

 ...men det dröjde inte länge förrän det var full fart igen:)


Trots att jag inte lyckades ta några vettiga kort, så var jag nöjd när vi gick från hundgården.
Hundarna hade kul och fick chans att springa av sig och det var underbart att se dem ha roligt tillsammans! Jag är såååååå tacksam att jag har dem i mitt liv!!!

Annie

1 kommentar:

  1. Härliga bilder med full fart! Kul att alla sprang och busade:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!