Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 28 september 2014

Städsöndag...

Problemet när man är pysselsugen och ägnar många timmar per dag åt sin hobby är att man kanske försakar andra mindre roliga saker... Så idag var det dags att ta itu med lite städning i Våran Lilla Vrå och sortera tvätt inför tisdagens besök i tvättstugan. Sedan blev det lite bakning också eftersom det är dags för en efterlängtad filmdate med go'fika imorgon med goda vännen T.
Det blev två stycken mjuka pepparkakor varav jag tänker behålla en och tar med den andra till vårat filmmys imorgon. Nu ska jag äntligen äta min kvällsmat - risgrynsgröt - och tända några ljus...

...och koppla av några timmar framför tvn innan jag slocknar för idag.

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!