Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 5 september 2014

Min typ av actionhero!


Efter att ha släpat tvätt upp och ner från tvättstugan hela eftermiddagen så ser jag fram emot att få sätta mig i soffan i kväll och titta på en riktig actionfilmsklassiker, Harrison Fords Indiana Jones och de fördömdas tempel! Trots att filmen är 30 (!!!) år gammal, så tycker jag att den är lika underhållande som första gången jag såg den! Jag vet inte om det beror på att jag börjar bli gammal, eller om det är filmen som aldrig blir gammal... Förra helgen såg jag det första Indiana Jones-äventyret, och jag ser mycket fram emot att återigen se 3:an och 4:an under helgen. Det är inte helt fel med en fredagskväll i soffan med tre hundar, en underhållande film på tvn och ett trevligt handarbete i händerna:))

Ha det bra
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!