Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 22 september 2014

Hundarna har ordet!

Idag har vi hundar här i Våran Lilla Vrå tagit över bloggen, eftersom vi vill skicka en hälsning till vår bästa vän som ligger på Falun Djursjukhus i natt. Vi håller tummarna för att han kryar på sig snart och får komma hem till sin älskade familj inom kort, och vi ser fram emot att få umgås med honom i hundgården snart!
Vi tänker på dig L!
Många nospussar från Alfahanen, Kaxmörten och Solstrålen,
och matte hälsar så mycket hon också!
 

1 kommentar:

  1. Lipton hälsar med massor av nospussar och svansviftningar till kompisarna! <3 - Och dig, Annie naggar han lite lätt och kärleksfullt i baken! Han blir kvar i Falun en natt till, men han har det bra säger han. Kram, T

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!