Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 24 september 2014

Uppdatering

Idag kom hundarnas bästa kompis hem från sjukhuset och vi är alla SÅÅ lättade och glada att han är hemma med sin älskade familj igen!

För min del har huvudvärken fortsatt idag, men jag tog det lugnt och lyckades få lite papperspyssel gjort ändå:) Om du vill se bilder på det så titta in på min julblogg http://varanlillajulvra.blogspot.se/ :)

Apropå min julblogg, så kan jag meddela att idag är det är exakt tre månader kvar till julafton! Jag vet inte hur det är med er, men jag längtar!!!

 
Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!