Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 8 september 2014

Nu kör vi!


Nu håller vi tummarna för Sverige och Zlatan i EM-kvalet som börjar i kväll! I början på Zlatans fotbollskarriär så var jag inte alls förtjust i honom som fotbollsspelare. Jag tyckte inte att han jobbade tillräckligt på planen och han verkade väldigt egotrippad. Men numera tycker jag att han har blivit mycket bättre; han jobbar precis lika hårt som alla andra på planen och känns som en lagspelare och sedan har han ju utvecklats till en riktigt skarp målskytt som kan göra mål från alla positioner i straffområdet!

Som sagt, jag hoppas verkligen att det går vägen för Sverige i det här EM-kvalet. Även om Sverige knappast hade platsat i sommarens fotbolls-VM, så är det inte riktigt detsamma för oss fotbollsfans om Sverige inte är med i de stora fotbollsturneringarna.

Heja Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!