Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 28 augusti 2015

Värk

Det senaste dygnet har jag haft problem med magvärk, vilket gjorde att jag sov dåligt i natt och idag har jag inte alls känt mig så pigg. Nu på kvällen har jag svept in mig i min lapptäcksfilt och ligger på soffan och tittar på friidrotten. Hjärnan är slut så jag har inte ens orkat brodera nu på kvällen och jag minns inte senaste kvällen som jag inte orkade brodera! Ikväll har jag inte ätit någon mat för att se om magen lugnar ner sig då. Det brukar nämligen hjälpa när jag har mina IBS-besvär. Jag har slickat i mig några isglassar i alla fall:) Jag ser inte fram emot att ta mig ut med hundarna på kvällspromenaden, så det blir nog en kort tur ikväll.

Annie


2 kommentarer:

  1. Oj, magvärk är inte roligt! Det slår ju ut hela kroppen och man kan bli helt hjälplös :( Finns ingen i närheten som kan gå ut några korta rundor med hundarna??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr är jag ganska van att ha magvärk - en av de saker som jag har haft mycket problem med i många år - så jag är även van att klara mig själv trots magvärken...:( Men nog skulle det inte vara så dumt att ha en partner som kunde rycka in vid sådana här tillfällen...!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!