Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 2 februari 2019

Mello-dax igen

Jaha, då var det återigen dags för Sveriges största musiktävling och här kommer mina intryck från den första deltävlingen...

Jag har inte hållit mig så uppdaterad om årets mello, så jag var ganska förvånad när jag såg att de skulle ha FYRA programledare! Det kändes lite rörigt först, men det blir nog bra till slut. Det var i alla fall ingen av dem som jag retade mig på och det är alltid ett bra betyg. Och deras pausunderhållning var ganska bra; speciellt de svarta trikådräkterna med vita och rosa detaljer. Såg inte klokt ut, haha!

Nanos låt tyckte jag var lite underlig och inte lika bra som hans förra bidrag.

Tonårsgruppen kändes som en tonårsversion av Ace Wilder; gillar inte när man får en direkt association till en annan artist/låt.

Wiktorias ballad var mitt favoritbidrag så jag var glad att hon gick vidare till finalen. Även om duschen på slutet kändes lite väl...blöt.

Arjas låt...ja, vad ska man säga???

Bidraget med Mohombi fick mig att känna mig otroligt gammal och okunnig eftersom jag aldrig har hört talas om denna 'världsartist'. Sedan var det lite tradigt att se ännu en streckgubbetjej à la Måns. Kan de inte hitta på NYA saker i låtnumrena?!

Och Annas Bergendals låt... Wow, jag hade glömt bort vilken otroligt djup röst hon har! Jag gillade faktiskt låten, även fast jag tyckte den var lite väl tjatig.

Ska bli intressant att se vad nästa deltävling bjuder på...

Annie

1 kommentar:

  1. Jag gillade programledarna, vilket var skönt efter ett par år med dialoger som känts uppstyltade. Jag såg bara snabbrepriserna, men håller i princip med dig om de olika framträdandena.
    I år kom mello som en överraskning för mig, både mina barn och mina elever brukar prata om det innan, men inte i år.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!