Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 29 juli 2018

Systerpepp


Jag vet inte hur det är med er, men för mig kan måendet skifta väldigt mycket från dag till dag. Ena dagen mår jag bra och känner mig nöjd med mitt liv. Andra dagar känns allt väldigt kämpigt och mina tankar fastnar på allt som inte fungerar i mitt liv. Jag vet inte om det har med mina psykiska problem (depression mm) att göra, eller med hormonerna; antagligen är det väl en blandning av allt.

Idag har varit en sådan mentalt jobbig dag när alla tankar har skavt inombords och mina frustrationer och begränsningar har legat väldigt nära ytan. Då är det skönt att ha en fin syster som kan peppa mig och mentalt 'lyfta upp' mig och som kan se positivt på mitt liv åt mig när jag inte klarar av det själv.
En syster som också skickar en bild med väldigt tänkvärda ord som påminner mig om hur otroligt många fruktansvärt jobbiga dagar i mitt liv som jag har tagit mig igenom, och hur stark jag är som har klarat av det. Och att jag gör det riktigt bra!

Det är otroligt vad lätt det är att klanka ner på sig själv och se på sig själv och sitt liv med negativa glasögon. Tack och lov att jag har underbara människor i mitt liv som kan påminna mig om att det definitivt inte är hela sanningen❤❤❤.

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!