Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 14 juli 2018

Äntligen!

Idag lyckades jag till slut samla kraft för att klippa klorna på hundarna och dammsuga och torka golven! Det har hängt över mig hela veckan men det var först idag som jag orkade/klarade av att ta itu med det. Det var väldigt tungt mentalt sett och jag fick pusha på mig själv igenom hela städprocessen men nu är det äntligen gjort för en vecka i alla fall. Nu är det 'bara' den stora disken som väntar på mig i köket som jag måste ta itu med innan jag kan känna mig riktigt nöjd med saker och ting här hemma...

Efter dagens kamp mot hushållssysslorna så belönade jag mig själv ikväll med att börja på den fina duken PRETTY PETALS MANDALA som jag tidigare har sett på sociala medier och vars mönster just nu är tillgänglig gratis.


Så här såg den ut ungefär halvvägs in i mönstret. Själva mönstret är på engelska och jag har faktiskt fått repa upp några gånger eftersom färgvalen inte har stämt och beskrivningen har varit lite svårbegriplig på sina ställen. När man inte heller har en förtydligande bild som visar hur det ska se ut efter varje varv är det dessutom lättare att det blir fel om det finns några tveksamheter i mönstret. Men i slutändan är jag nöjd med hur den ser ut än så länge, speciellt med tanke på att jag fick använda restgarner, och jag vet att den kommer att bli fin till slut!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!