Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 22 maj 2017

VM-GULD!



Ja, som ni säkert vet vid det här laget vann Sverige VM-guld i natt och det var livat värre här hemma då! Det var en sådan spännande match att jag inte kunde sitta ner den sista timmen och när Henrik Lundqvist räddade den fjärde straffen på raken och det var klart så skrek jag och hoppade runt som en galning och hundarna hoppade och skällde; jag är förvånad att jag inte har fått klagomål idag  från grannarna...:)

Det var sååå himla välförtjänt för många av dem och kanske var det i alla fall någon mening med att Washington Capitals åkte ut ur Stanley Cup så att Nicklas Bäckström kunde komma till ishockeylandslaget och hjälpa dem att bärga ett guld åt Sverige! Jag är så glad för hans skull att han faktiskt fick vinna något den här säsongen och dessutom slå det otroligt svårslagna Canada; det gör att guldet smakar ännu bättre!!!

Nu får jag vänta i hela 4 månader innan jag får se honom spela ishockey igen... SUCK.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!