Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 26 maj 2017

Det blev som jag befarade...

...Ottawa lyckades inte besegra Pittsburgh i den ena konferensfinalen. Men de var SÅÅÅ nära så det känns riktigt frustrerande! Efter full tid i den sista och avgörande matchen stod det 2-2, men i andra övertidsperioden gjorde till slut Pittsburgh det avgörande målet.... Tyvärr. De vann ju Stanley Cup förra året så det är dags för ett annat lag att vinna i år tycker jag.

Och det enda laget kvar som kan slå dem i Stanley Cup-finalen -som spelas bäst av sju matcher- är Nashville Predators. Jag är jätteglad över det för jag gillar verkligen det laget för att de har flera superduktiga svenska spelare och spelar en sådan underhållande ishockey.
Jag tror faktiskt att de har en chans att slå Pittsburgh - HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!!!!! - för så bra är det laget. Det som talar emot dem att de har två av sina bästa spelare skadade, och för att slå Pittsburgh behöver de ge allt och lite till.

Viktor Arvidsson och Filip Forsberg!
Just nu har dock båda svenskarna lite mera skäggväxt eftersom
spelarna inte rakar sig förrän de har åkt ur Stanley Cup...

Men de har fortfarande den ruskigt farliga svenska anfallsduon Viktor Arvidsson och Filip Forsberg, och jag hoppas verkligen att de kommer att göra många mål de närmaste veckorna!!!

På måndag natt drar finalen igång och jag kommer att heja på Nashville allt jag kan...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!