Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 19 maj 2017

Årets första sommardag:)

Min underbara Alfahane njuter av sommarvädret i hundgården!

Idag har varit årets första riktigt varma dag, och det var på tiden. Samtidigt känns det konstigt för mig - som inte vill bli kall och förkyld - att kunna gå ut med hundarna i bara t-shirt...men samtidigt underbart:) Nu sitter man här i soffan på kvällen efter ett antal timmar med frisk luft och sol och känner sig så där lite varmt 'kvälls-sommarmosig' som jag brukar känna mig på somrarna.

Jag och hundarna var i hundgården några timmar sammanlagd, vilket också inkluderade lite lektid med andra hundar, så nu har de legat utslagna i soffan alla tre. Lilla Vicky har åkt hem till matte och husse och våra rutiner är tillbaka till det vanliga igen:)

Alfahanen slappar i mitt knä:)
 
På Willys har de haft ett superbra erbjudande på färska hallon och blåbär den här veckan...herregud såååå gott det är med bär!!! Jag har njutit av vartenda litet bär jag har stoppat i mig...och jag har kunnat unna mig lite extra mycket bär pga det superbra priset. Känns som en otrolig lyx och njutning nuförtiden...när jag bodde i England köpte jag färska bär nästan varenda dag. Men så jobbade jag också mycket på den tiden och tjänade gott med pengar.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!