Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 31 maj 2017

Nystädat

Ikväll är jag väldigt stolt över mig själv!
Jag lyckades ta mig i kragen och dammsuga och torka golven! Yippie!

På eftermiddagen var jag hos Bästa T och tittade på film (sista delen i Hobbit-triologin), vilket innebar att jag fick ägna förmiddagen åt hundpromenader och hundaktivering så att Solstrålen var uttröttad nog för att vara hemma i tre timmar medan jag var borta.

När jag sedan kom hem och hade tagit ut alla hundarna på en promenad så var jag sjukt sugen på att sätta mig i soffan och koppla av med tv och virkning, men jag motstod det suget och städade istället. Stor klapp på ryggen åt mig själv! Sedan gjorde jag också en potatisgratäng som nu står i ugnen och gottar sig och luktar supergott, så snart ska jag äta potatisgratäng med gravad lax, virka en stund och titta på Morden i Midsomer!

Kanhända blir det lite glass till efterrätt också...

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!