Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 21 maj 2017

Huvudet fullt av ishockey...

Det har varit och är semifinaler och finaler i ishockey-VM den här helgen vilket gjorde att jag helt glömde bort att blogga igår. Snart ska Sverige spela VM-FINAL mot Canada, men det känns som en väldigt stor uppgift att slå Canada. Om alla spelar på sitt yttersta så kan det gå men det ska mycket till.

Bäckström har spelat riktigt bra och det har varit en ren njutning att se honom i landslaget och höra experterna ösa lovord över honom! Tillsammans med Henrik Lundqvist så har ju han varit den stora stjärnan. Jag unnar verkligen honom och resten av laget en guldmedalj. Dels eftersom han inte fick spela OS-finalen 2014 då han anklagades för doping pga allergimedicin, och dels för att han aldrig har lyckats ta sig hela vägen i Stanley Cup. Inte för att VM-guld är lika stort som Stanley Cup, men det är inte så långt ifrån. Och speciellt nu när ha ses som den bärande spelaren i landslaget.

Nu är det dags att hålla tummarna!

HEJA SVERIGE!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!