Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 6 maj 2017

Välbehövlig slappar-dag

Jag hade gärna fått lite gjort här hemma idag och planen var att göra lite i periodpauserna under sändningarna från ishockey-VM, men det funkade inte som planerat. Så fort jag satte mig ner för att virka och titta på hockeyn så blev jag jättetrött, och när reklampauserna kom satt jag för det mesta och slumrade... Normalt sett somnar jag högst en gång per dag, men idag blev det flera gånger...
Inte konstigt egentligen efter den vecka och de nätter jag har haft...

Imorgon hade jag bokat en ny tvättstugetid eftersom en del grejor blev skitiga under hundarnas magsjukeperioder, men jag har flyttat den till måndag i stället. Jag måste ägna imorgon till att fortsätta vila och kanske ta mig igenom hela disken i köket... Syrrans hundar kommer ju tillbaka på måndag så då blir det full fart igen...

Just nu sitter jag och tittar på Sveriges match mot Tyskland i ishockey-VM och irriterar mig på pajas-domare. Tyvärr är domar-kvaliteten inte den bästa alla gånger under de här turneringarna eftersom domarna kommer från många olika länder med olika bra nivå... Just nu leder Sverige så jag hoppas att de lyckas vinna i alla fall...trots domarna.

I natt spelar Washington och det finns stor risk att de åker ut IGEN. De svenska ishockeyexperterna har redan börjat fundera på om någon av de svenska spelarna i Washington skulle vilja spela i VM... OM de åker ut tror jag inte att Nicklas Bäckström skulle komma; han har ju barn och har spelat väldigt mycket under säsongen och vill nog vara med familjen, men jag hoppas jag har fel. Men även Markus Johansson och André Burakowski skulle vara en förstärkning i VM-truppen eftersom de båda är bra på att göra mål och målgörare saknas i VM-laget.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!