Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 28 maj 2017

Trick and treat!

Jag har gått igenom en massa gamla hundtidningar den senaste tiden vilket har gett mig lite inspiration att träna lite extra med hundarna. Det är ju något som jag tycker om att göra men det går i vågor beroende på hur jag mår och vad jag orkar...

Dessutom är Solstrålen sååå ivrig att få tag i godiset att det blir krångligt att träna alla. När jag bara hade Alfahanen och Kaxmörten kunde jag träna dem tillsammans men Solstrålen har svårt att vänta tills det är hans tur så det blir lätt bråk emellan honom och Kaxmörten.

Dock har Solstrålen lugnat ner sig en aning så nu försöker jag att jobba lite mer med honom, men eftersom de alla älskar att träna och lära sig tricks - dvs äta godis! - så låter jag alla få sin egen träningsstund när vi håller på. Jag håller också på att träna Solstrålen på att VÄNTA och vara tålmodig - trots att han VILL HA GODISET! - så förhoppningsvis blir det bara bättre framöver:)

Idag filmade jag dem lite när vi satt och lekte/tränade så här har ni lite enkla övningar som vi gjorde tillsammans (när de slickar sig om munnen så har jag precis slickat mig själv om munnen; jag gör ofta tecken för olika tricks istället för att bara prata).

Kaxmörten:


Solstrålen:


Alfahanen:Stolt matte Annie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!