Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 11 maj 2015

En uppskattad gåva:)

Jag brukar själv göra många av mina julklappar som jag ger till mina nära och kära. Förra julen virkade jag fyra ponchos som jag gav till syrran, mamma, systerdottern och min vän Bästa T.
Efter julen så berättade Bästa T att hennes mamma A (som är en 80+ pigg äldre dam) blev jätteavundsjuk när Bästa T fick en sådan fin poncho. Då föddes en tanke hos mig att jag skulle göra ytterligare en poncho till Bästa T:s mamma. A är en jättesnäll gammal dam som alltid skämmer bort mina hundar med små gåvor när vi ses och hon brukar ge mig veckotidningar som hon har läst. Jag brukar ge henne lite hembakat, och det har också hänt att jag har stickat sockor till henne:) Tjänster och gentjänster:)

Så nu i vår så hade jag ett lämpligt garn liggande så jag gjorde slag i saken och virkade en poncho till henne, och idag var dagen när jag överräckte min gåva:)


 
Oj. vad den blev uppskattad!! Om hon kunde ha stutsat upp och ner av förtjusning så hade hon gjort det...! Det riktigt lyste om henne när hon berättade om/planerade tillfällen då hon skulle ha den på sig, och jag fick en STOR kram:)
Jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna och ångrade inte det minsta de timmar jag hade lagt ner på ponchon. Vad underbart det är när man får sådan uppskattning för det man gör:))
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fantastisk present!! Tänk hur många timmar du har jobbat med den!! Vad roligt att den blev så uppskattad!

    SvaraRadera
  2. Ja, mamma är verkligen överlycklig!
    Hon pratade igår och även idag om dom fina färgerna och vilket arbete du lagt ner på hennes poncho! Det var länge sedan jag sett henne så glad och tacksam, hon riktigt lyser. Det där gjorde du bra, Annie! Kramar i massor, T

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!