Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 22 augusti 2018

Längtar efter sängen

Nu är jag så slut efter att ha tvättat i tvättstugan och städat här hemma och bytt ut lite högsommar-textilier mot lite mer murrigt och höstaktigt. Jag har lite dåligt med passande textilier för den här tiden på året, och inte råd att skaffa något nytt så jag har fått nöja mig med det jag har i gömmorna. Jag har i alla fall hittat lämpligt garn för att virka en höstduk som ska pryda soffbordet.

Imorgon vill jag inte göra något annat än slappa i soffan med en virkning och titta på lite engelska deckare...och så är jag faktiskt lite sugen på att titta på filmer som har lite julkänsla inbakade i dem😮🙈. Ja, det är den tiden på året igen när jag återigen börjar tänka på julen och därför har jag även startat upp min JULBLOGG igen. Det är skönt att se att åtminstone i julbloggsvärlden är jag inte ensam om att tänka på julen den här tiden på året😀. Det är ju ändå bara 124 dagar kvar till julaftonen!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!