Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 27 augusti 2018

En klump i magen



När jag vaknade på morgonen var Alfahanen halt på ena frambenet. Genast kände jag oron och klumpen i magen. Hans höft och bakben är ju riktigt svaga som det är, och om han dessutom har ont i ett framben...ja, ni kan ju föreställa er... Och jag har ett 15-tal trappsteg som måste övervinnas upp och ner varje gång vi går ut.

Jag har gått ut med honom ensam idag så att jag inte riskerar att de andra två stör honom när han ska försöka gå. När han väl har börjat röra sig så verkar hältan avta lite, men så fort han vill vila så blir det värre när han ska upp igen. Jag har masserat och försökt värma benet och hoppas på det bästa.

Så vi har bara tagit det lugnt hemma. Jag har virkat och tittat på tvn och försökt att inte oroa mig.
Min älskade finaste vän❤.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!