Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 1 augusti 2018

En skön stund

Jag tog en cykeltur idag för att besöka affären och köpa billig honungsmelon och blomkål, och eftersom det var uppåt en 30 grader ute så kändes det som om jag höll på att koka över inombords när jag kom hem. 
Så jag skedade upp tre skålar glass åt hundarna och tog fram en isglass till mig själv och sedan satte/lade vi oss alla fyra på balkongen som tack och lov var i skugga just då. 
Det var så skönt att sitta där i skuggan och känna lite luft som fläktade, och njuta av min stora, fina basilikaplanta...


..och de andra färgglada blommorna (som tack och lov är konstgjorda och underhållsfria) som står på mitt balkongbord.


Min duk som ligger på balkongbordet hålls på plats av mina hemmagjorda duktyngder (magneter från IKEA som jag dekorerat med virkade blommor) som jag är supernöjd med och passar perfekt på balkongen.


Som vanligt var hundarna där med mig och njöt av balkongen...


...och jag lyckades till och med lura upp Kaxmörten på den andra stolen en kort stund. Dock tyckte han det var dålig utsikt så han flyttade på sig ganska fort. Han håller ju koll på alla tikarna i grannskapet...
Själv tittade jag i min nya kokbok från Monika Ahlberg .


Efter ytterligare en glass och en skön vilopaus kände jag mig som en normal människa igen, och när solen började gassa var det dags att flytta in till soffan och sätta på en engelsk deckare på tvn och börja virka. Men jag är så nöjd att vi har vår fina balkong att njuta av den här otroliga sommaren, och att sitta därute med hundarna och mysa och äta glass tillsammans är livskvalitet för mig😊.

Annie

1 kommentar:

  1. Jättesöta duktyngder! Skönt att det svalkar någon gång ibland.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!