Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 29 augusti 2018

Lite bakning

Det här är en synnerligen knaper månad ekonomiskt sett för mig, så då känns det extra lyxigt att baka lite och FYLLA frysen med något istället för att kyl och frys bara blir tommare och tommare...

Idag tog jag reda på de äpplen som jag har kvar efter att ha fått en del äpplen av vänner och familj den senaste tiden. Jag frös in en påse äppelklyftor som jag kan använda till paj längre fram i höst, och jag gjorde dessutom en SMULPAJ som jag kan ha i kylen och nalla av de närmaste dagarna.

Den ser inte så mycket ut för världen, men den är väldigt god!

 Jag hittade också ett recept på pepparkaksmuffins med lingon som såg gott ut - ja, jag har börjat titta i gamla jultidningar🙈! - och eftersom jag faktiskt har lingon i frysen så passade jag på att baka sådana också.Jag kommer nog (tyvärr) få mensen vilken dag som helst och det brukar innebära att jag vill äta en massa onyttig mat, så då är det ju bra att jag har fyllt frysen och kylen med lite godsaker som kanske kan hjälpa till att tillfredsställa mina galna hormoner den närmaste tiden.

OCH jag känner mig lite mindre fattig just nu😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!