Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 26 augusti 2018

Möööör...

Jag förstod igår att hundarna skulle vara ganska trötta idag. Så är det alltid efter en dag med mycket aktiviteter för oss; då behöver de en dags vila efteråt för att 'bearbeta' allt de har varit med om😊. Dock insåg jag inte hur mycket Solstrålens slitande och dragande i kopplet igår (mycket distraherande dofter och mycket som han ville utforska så klart) hade påverkat min kropp...I morse vaknade jag med en ömmande högerarm med överansträngda muskler; inte så skönt😔. När jag dessutom hade svårt och sova på morgonkvisten pga en gnällande Kaxmört som ville ut och jaga fyrbenta tjejer så innebar det att jag har känt mig riktigt trött och seg idag.

Trots det åkte jag och mamma över till syrran för att gratulera Linnea som fyller 16 i veckan. Hon fick ett presentkort till IKEA av mig; hon är väldigt inredningsintresserad och funderar alltid på hur hon kan förbättra sitt rum😊.

För att tala om mamma så kom hon med ett korkunderlägg som hon ville att jag skulle virka ett överdrag åt. Självklart antog jag utmaningen och använde mig av det fina mönstret ROSEBUD MANDALA.


Det blev ganska fin tycker jag själv!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!