Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 13 augusti 2018

Lugnet efter känslostormen

Idag var tack och lov en ganska lugn dag. Det har varit helt underbara galna dagar den senaste tiden, men det har även varit slitsamt för kroppen med många timmars köande till olika saker och känslomässigt uttröttande också med alla känslostormarna. Efter alla år av utlandsvistelse och känslomässig jobbigt förhållande och dåligt mående mm så försöker jag numera sträva efter att ha en lugn tillvaro utan känslostormar och humörsvängningar eftersom jag mår bättre då. Men ibland kan man ju inte undvika det... Och om Washington Capitals och Nicklas Bäckström är inblandad så kan jag till och med stå ut med det😊.

Men idag var det lugnt. Jag fick besök av Linnea och vi tittade på den underbara filmen Parenthood med Steven Martin och åt lite glass:) Sedan följde jag med henne till frisören när hon skulle klippa håret inför skolstarten. Hon ska ju börja i gymnasiet nu, min stora systerdotter❤.
Sedan skiljdes vi åt och jag gick hem till soffan och virkningen och har tagit det lugnt sedan dess. Jag var till och med tvungen att sluta ögonen i 15 minuter för jag...blev...så...trött...
Nu håller jag på och tittar ikapp på sporten som var under helgen och virkar på en duk som jag har lite speciella planer för framöver!

Annie

1 kommentar:

  1. It sounds like a nice day, Annie. I agree, a peaceful life is the best one. Hope the dogs are well too x

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!