Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 30 augusti 2018

Snurrigt värre...

När jag skulle kliva ur sängen i förmiddags så snurrade världen och jag kände mig illamående. Jag kunde ta medicin mot illa måendet men jag har känt mig snurrig hela dagen så snart som jag lämnar soffan. Det är inte så jättekul att gå promenader med hundarna när man känner sig snurrig så promenaderna har blivit ganska korta. Alfahanen verkar vara bättre i frambenet -jag håller tummarna! - men jag går fortfarande separata promenader med honom.

Så som ni förstår har jag inte så mycket att berätta; jag har bara försökt sitta ner så mycket som möjligt och jag har virkat. Min höstduk är klar nu och jag har bara lite trådar kvar att fästa, men jag orkar inte ta något kort på den just nu så ni får se den en annan dag...

Nu vill jag bara att världen ska sluta att gunga...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!