Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 24 augusti 2018

Börjar beta av julklappslistanIdag gjorde jag klart en julklapp! Det är halsduken WINDY MORNING SHAWLETTE som är färdigvirkad och har fått en fin kant😊.
Jag är riktigt nöjd med det här projektet. Det var väldigt roligt och avkopplande att virka och det melerade garnet gör verkligen mönstret rättvisa. Jag blev så förtjust i den här virkningen att jag har börjat på en egen Windy Morning Shawlette som jag kan använda nu på hösten när det blir lite kyligare på kvällspromenaderna med hundarna.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!