Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 25 september 2016

Tre månader till julafton...

...och idag har jag julpysslat och slagit in lite julklappar:)
Förra julsäsongen blev alldeles för stressig för mig så i år försöker jag att sprida ut det jag vill göra innan julaftonen eftersom jag vet sedan tidigare år att tiden fram till jul går väldigt fort. I år vill jag ha tid att titta på julfilmer och göra andra mysiga saker i december istället för att stressa runt som en galning och sitta uppe jättesent varje kväll för att göra klart julklappar...

Så julpysslet idag var att göra lite juletiketter...


...och sedan slå in några julklappar...


...med broderade juletiketter...

 
 
Det är kul att pröva lite olika stilar på paketinslagningen. Ett enkelt inslagningspapper gör ju att mina handgjorda etiketter kommer mer till sin rätta, så det kanske blir mer paket i den här stilen i år. Annars brukar jag använda juligt julklappspapper med gammaldags tomtar och andra traditionella julmotiv.
 

Det känns skönt att ha kommit igång med de här sakerna; det är ju så mycket jag vill hinna med att göra innan julafton...och det är faktiskt bara tre månader kvar:))
 
Annie

3 kommentarer:

  1. Åh nej jag längtar redan till våran ''lilla'' julklappsutdelning. <3

    SvaraRadera
  2. Vilken fin inslagning och jättefina etiketter. Håller med om att till fina etiketter och band gör sig enkelt papper bäst (till de som värdesätter detta).

    SvaraRadera
  3. Fast jag måste få säga att jag älskar alla dina underbara julpapper med tomtar du brukar ha. En hög med bara enfärgade paket... nä, det ska absolut vara både och! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!