Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 14 september 2016

Hundvakt

Idag och imorgon har jag 5 hundar här hemma.
En kompis är bortrest så två av hennes hundar får bo hos mig. Det är två hanar som är väldigt trevliga och lätta att ha att göra med. Jag känner dem väl och var till och med med då hon köpte den yngre av dem. Dock har de inte sovit över hos mig någon gång, fast de har varit hemma hos mig förut.

Som jag trodde har det inte varit något som helst problem att ha dem här hemma, utan det är bara mysigt att ha många hundar omkring sig. Mina hundar accepterar på en gång att det är flera kompisar här, och tittar man på Alfahanen så verkar han knappt registrera det:) Det känns skönt att man har hundar som kan vara så sociala. På eftermiddagen var jag en extra stund till hundgården med Solstrålen och våra två besökare, och då fick de springa runt och leka och söka efter godis i gräset så det känns som om alla är nöjda.

Imorgon är det dessutom tvätt och städning på schemat så det kommer att bli en fullpackad dag. Tack och lov är våra besökare duktiga på att gå i koppel så jag kan ta ut alla på en gång vilket i alla fall spar tid vid promenaderna:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Det kommer väl närmast att se ut som om du är ute med en hel barngrupp när du är på väg till hundgården!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har några gånger fått frågan om jag har ett hunddagis...:)

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!