Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 20 september 2016

Stackars, stackars...

...Kaxmörten! Han har inte haft en lätt dag.

Först så gick matte upp i ottan och och drog ut honom på promenad och sedan blev han lämnad ensam på det där hemska stället: VETERINÄREN..

Sedan blev det sövning och operation, och vad som för början var utdragning av EN tand blev till slut utdragning av TRE framtänder...! Inte så konstigt att han inte ville vakna sedan vilket innebar att matte fick hämta honom ännu senare än tänkt. Och när matte ÄNTLIGEN kom så kunde han knappt gå utan vinglade fram, och det enda han ville göra var att sova i mattes famn.

Men då LÄMNAR hon honom hos mormor och går på BIO istället...(förlåt gubben, men jag hade fått gratis biljetter och mormor tog bra hand om dig!)!

Till slut kunde han gå igen utan att vingla och gå på toa och fick äntligen åka hem med matte. Men munnen känns fortfarande väldigt konstig och han är trött och vill bara ligga hos matte. Lite falukorv till kvällsmat hjälpte en del, men han hälsar att livet är lite jobbigt just nu. Han känner sig dessutom som en gammal gubbe som behöver löständer, och en gammal gubbe är han ju inte alls!


Matte har lovat att imorgon ska hon inte släppa honom ur sikte och bara sitta still i soffan hela dagen så att han kan ligga bredvid och återhämta sig från den här hemska dagen...

Annie

2 kommentarer:

  1. Stora kramar från moster!!!❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Du får krama och hälsa alla hundar från mig<3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!