Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 21 september 2016

Ny blogg!

Min underbara systerdotter Linnea har startat en egen blogg, https://linneasstyle.blogspot.se/ !
Det tycker jag är jättekul! Linnea är en underbar ung tjej som jag är jättestolt att vara moster till! Hade jag haft turen att ha en dotter hade jag velat att hon var som Linnea. Jag har försökt att vara delaktig i hennes liv (och mina andra två syskonbarn också för den delen) så mycket som jag har haft möjlighet och ork till. Bland annat har jag lärt henne att baka och varje år brukar vi julpyssla tillsammans vilket är jättemysigt för en julnörd som mig:)))

Det är också fascinerande att Linnea har blivit så pass stor att hon numera t ex kan ha en egen blogg och skriva fina inlägg..! Jag har ju också minnen av en väldigt söt liten Linnea som sitter och kladdar med pannkaka och sylt i IKEAs restaurang, eller när hon som liten sprang omkring i babylockigt blont hår och en rosa volangklänning och kände sig så fin:) Vilket hon förstås var:)

Jag älskar dig Linnea<3! Du är världens finaste tjej!

En Stolt Moster

1 kommentar:

  1. Nej, men gud så rörd jag blir, en bättre Moster aa det finns nog inte<3 ÄLSKAR DIG

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!