Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 5 september 2016

I soffan...

Nu när det börjar bli lite svalare ute och mörkare på kvällarna så söker sig Alfahanen mer till soffan än vad han gör under sommaren. Jag älskar att ha honom bredvid mig i soffan, just för att det inte händer så ofta. De andra två herrarna bor ju - precis som sin matte - för det mesta i soffan:)))


Det är så svårt att lämna honom ifred när han ligger så gulligt och sover...jag vill ju bara slänga armarna omkring honom och pussa på honom:)

Häromdagen kunde jag inte låta bli att skratta när jag skulle sätta mig ner i min hörna. Kaxmörten vill GÄRNA ligga i min hörna så när jag går därifrån - vilket faktiskt händer ibland - brukar han vara snabb att flytta sig dit...och jag är lika snabb att säga åt honom att flytta på sig:) Men just den här gången så vet jag inte hur han bar sig åt...för han lyckades få med sig filten han låg under tidigare och på något sätt hade han den fortfarande på sig...


Det såg verkligen ut som om han hade kurrat ner sig under filten och dragit den över sig så att han kunde sova så gott som möjligt..! Och som pricken över i:et hade han min kudde som huvudkudde:-) Det kändes lite taskigt att köra bort honom därifrån när han hade bäddat ner sig så fint...
Sötnosen <3!

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!