Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 22 september 2016

Ishockey, virkning och hundar...

Åh vad härligt! Sveriges ishockeylandslag har ikväll gått till semifinal i World Cup efter en riktigt svettig jämn match mot Nordamerikas unga ishockeyspelare. Sverige låg under med både 0-2 och 1-3 i matchen så jag hade nästan tappat hoppet..!

Jag handarbetade förstås under kvällen men nuförtiden kan jag inte visa så mycket här på bloggen eftersom det är jul om några månader och jag vill inte avslöja några julklappar i förväg. Dock tog jag fram ett projekt idag som jag ska behålla själv så det kan jag visa här på bloggen.


Jag håller nämligen på med en virkad julkudde som jag ser fram emot att ha i soffan i jul. Superkul julinspirerad virkning!

Som ni ser så håller Kaxmörten koll på mig samtidigt, och han börjar känna sig som sig själv igen tror jag. Ikväll sprang han och hämtade en mjukisleksak och ville leka vilket var härligt att se:) Tyvärr kan han inte tugga tuggben eller äta hård mat än så det dröjer till nästa vecka innan allt är helt som vanligt igen för min lilla älskling:)

Slutligen vill jag passa på att visa hur det kan se ut när jag sitter och bloggar:)
Precis som med mycket annat så sker mitt bloggande för det mesta från soffan, vilket innebär att hundarna alltid är nära.


Ikväll hade Solstrålen stenkoll på mig medan jag bloggade. Eftersom det inte finns plats att ligga precis bredvid mig i soffan så får hundarna göra så gott de kan för att vara nära mig. Det här var Solstrålens sätt:))

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!