Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 13 september 2016

Bio igen!Idag var jag på bio igen! Det måste vara ett rekord för mig, och det är återigen tack vare min goda vän P som fick tag på ytterligare gratis biobiljetter:)

Den här filmen heter Snowdon och regissören var Oliver Stone och det var en riktigt bra film! Den är ju baserad på en sann historia som grep tag i en från första början. Väldigt tänkvärd var filmen också, och jag varmt rekommendera den eftersom den handlar om ämnen som rör oss alla i den här världen vi lever.

The real Edward Snowdon
Annie

2 kommentarer:

  1. Härligt med lite bio-lyx!!! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag hade inga speciella förväntningar, men den var väldigt, väldigt bra!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!