Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 1 september 2016

Diverse...

I natt sov jag sååå dåligt...! Jag vaknade stup i ett och hade krypningar i benen, och kände mig helt färdig när jag kröp ur sängen på morgonen. Därför var det inte så konstigt att jag satt och sov i soffan lite senare på dagen - vilket förstås var jätteskönt...

Jag hann i alla fall med att brodera en del på min Halloween tavla...


Fråga mig inte varför jag broderar en Halloween-tavla...speciellt eftersom jag inte ens firar Halloween. Men jag antar att jag har blivit påverkad av arbeten jag har sett på engelska och amerikanska korsstygnsbloggar, där Halloween är mycket större än här i Sverige. Hursomhelst tycker jag det är lite charmigt med häxorna och fladdermössen:))

Jag har också gjort klar en virkad kudde som jag älskar!


Så otroligt rolig att virka och jag planerar att göra en julig variant också för när jag byter ut kuddarna i soffan närmare jul:)

Den senaste tiden har jag suttit och läst bloggar ett par timmar på kvällarna. Det är otroligt avkopplande och ibland inspirerande. Men jag tänker samtidigt att jag borde utnyttja tiden till att handarbeta istället. Jag har ju så många projekt som ligger och väntar... Samtidigt har jag beslutat mig för att jag ska försöka att ta det lugnare den här hösten-vintern och ta mig tid att koppla av och mysa och blogga och läsa andras bloggar (framför allt julbloggarna!). Jag har inte riktigt listat ut hur jag ska få den här ekvationen att gå ihop ännu... Men jag ska väl egentligen inte klaga; jag har i alla fall saker som jag vill göra och sitter inte hemma på kvällarna och tycker att livet är helt meningslöst (något som jag också har upplevt och hoppas att jag slipper uppleva i framtiden...).

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!