Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 8 september 2016

Ishockey!!! Yippie!

Åh vad underbart det är att den riktiga ishockeysäsongen har dragit igång! I år börjar ju säsongen lite tidigare än vanligt och det med en riktig smällkaramell eftersom alla de bästa spelarna (förutom de som är skadade förstås) i världen kommer att spela i världsturneringen World Cup i Kanada!!! Det ska bli såå kul med en massa bra ishockeymatcher...jag är liksom redo för vintersport nu så det här känns väldigt bra i väntan på att Vinterstudion drar igång på SVT någon gång i november...

Allra mest ser jag förstås fram emot att se min favoritspelare Nicklas Bäckström som har blivit satt i en kedja med Filip Forsberg (tidigare Leksand)  som också är en riktigt kreativ spelare; det kan nog bli mycket underhållande hockey från det paret:)

Och tack och lov så sänder tv3 alla träningslandskamper - mellan ALLA lag - så jag kan grotta ner mig riktigt ordentligt redan innan turneringen drar igång på riktigt!

Åh vad kul det här ska bli!

Annie

2 kommentarer:

  1. Du är så söt med ditt sport-engagemang! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst borde jag vara perfekt för en sporttokig kille?!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!