Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 9 september 2016

Mera Halloween...

Idag har jag varit riktigt trött...så jag ser fram emot en riktigt skön lång lördagssovmorgon:)

Ikväll lyckades jag i alla fall brodera lite på mitt roliga projekt med häxor och fladdermöss, men tyvärr håller jag på att få slut på mörkbrun broderitråd. Det händer mig titt som tätt eftersom jag aldrig har råd att beställa så mycket broderitråd som jag egentligen skulle behöva beställa...ganska frustrerande:(


Jag upptäckte dessutom att jag hade gjort ett fel på vägen, men jag justerade mönstret en aning istället för att repa upp. Jag är ganska säker på att man inte kan se var felet är...eller?!

Annie

1 kommentar:

  1. Det är väll på 13:onde raden 28 rutor in som felet är? Det syns såååå tydligt!😜😜 Eller inte!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!