Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 19 september 2016

Kaxmörten och ishockey...


Om sju timmar ska jag lämna Kaxmörten hos veterinären så att de bland annat kan ta bort en tandrot. Det är ju en liten rutinoperation men det är ändå nervöst eftersom ens älskling ska sövas och man vet aldrig vad som kan gå fel.


Därför är det väl ganska naturligt att min lilla Kaxmört har fått lite extra kärlek och uppmärksamhet under dagen.


Om man inte vill ligga och sova invirad i en filt som Kaxmörten för det mesta gör, så kan man alltid ligga och sova som Solstrålen.


Det måste ju vara superskönt att ligga och sova på rygg med armarna rakt upp i luften:DD
Det är kanske den positionen jag ska pröva nästa gång jag inte kan somna, haha:)

Trots att jag var uppe sent förra natten och inte kommer att få så många timmars sömn i natt så är jag inte trött och vill hellre sitta uppe och titta på ishockey och handarbeta. Världens bästa ishockeyturnering World Cup har ju precis börjat och Sverige har just vunnit sin första match! Det är så kul att se alla dessa spelare och spännande matcher även fast matcherna går sent på kvällen och natten. Faktum är att det är lättare för mig att vara vaken nu än vad det var under OS-veckorna vilket nog beror på att ishockey är en av mina favoritsporter. Nu är jag ju dessutom redan van att vara uppe halva natten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!