Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 25 september 2016

På tal om sport...

...så har Sverige åkt ur World Cup i semifinalen.
Tråkigt, men inte speciellt oväntat eftersom alla redan pratade om finalen. Så fort Sverige börjar ta ut saker i förskott inom sport brukar jag känna mig orolig och det brukar sedan ofta gå åt h-e... Och så även denna gång. Hela matchen var riktigt tuff med många små misstag och händelser som avgjorde det till Europas fördel.

Om man bortser från att det just var Sverige som förlorade så tycker jag att det är kul att Europalaget (med spelare från 8 länder) har fått till det till slut och nu spelar mot Canada i finalen som går i bäst av tre matcher. Många av spelarna i Europalaget sade ju också att detta var en sällsynt chans för dem att gå riktigt långt i en turnering eftersom deras egna landslag (som t ex Frankrike, Norge och Danmark) aldrig skulle klara det i vanliga VM- och OS-turneringar. Självklart kommer jag att hålla på Europa och hoppas att de slår Canada. Även om ingen kommer att tro att de kan göra det...

Så med Sveriges uttåg ur World Cup så är sommarens sportevenemang officiellt över för mig. Därför kollade jag upp lite sportdatum för den kommande hösten och vintern och nu ser jag verkligen fram emot att skidsäsongen ska dra igång om en dryg månad. Innan dess kommer ju NHL också att börja så det blir snart dags att följa Nicklas Bäckström i hans vanliga lag Washington Capitals. Jag ser också fram emot att se Henrik och Daniel Sedin spela tillsammans med Loui Eriksson i Vancouver Canucks.

Men framför allt längtar jag till att Vinterstudion drar igång med längdskidor, alpint och skidskytte. Och om jag lyckas ta mig igenom januari 2017 så blir det en underbar februari med hela tre skidvärldsmästerskap.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!