Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 27 juli 2015

Dagens hög:)

Platsen brevid soffan där jag har mina handarbetspåsar/väskor har nu blivit utökad med en supermysig värmefilt som jag har fått av Bästa T. Den ligger där i väntan på kyligare dagar - och om det här vädret fortsätter så lär det ju inte dröja så länge..! Kaxmörten och Solstrålen har också noterat att den har dykt upp, och att den har gjort deras favorithörn ännu mysigare...

I förmiddags så höll Kaxmörten på att böka runt där och det slutade på detta vis...!

 
Och här har jag grävt fram en sovande Kaxmört...


Men låt mig få sova ifred nu då!
Min ork har sakta återvänt och ikväll ställde jag mig i köket och gjorde i ordning grönsaker för ugnen...


Visst ser det gott ut?!
Sedan skulle nog min syrra säga att jag 'förstörde' dem genom att tillsätta kikärtor -haha! - och pricken över i:et var förstås fetaost! En av mina favoritsallader på sommaren:)

Annie

4 kommentarer:

  1. En sådan filt köpte jag förra hösten, den är supermysig att krypa ner under! Hoppas salladen smakade bra, ser god ut.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tror att Kaxmörten håller med dig...haha! Salladen var jättegod- som vanligt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!