Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 20 juli 2015

Att vara hundvakt...

Jag är helt slut.

Det känns som om det ända jag gör är att gå promenader med hundar hela dagarna. Jag kan inte sova på morgonen eftersom syrrans hundar inte är vana vid sovmorgon och vill ut. Jag har suttit en timma med Vicky för att klippa hennes klor; vilket innebar en väääldigt långdragen svettig brottningsmatch med en sprattlande, envis, ettrig liten hund. Men klorna är klippta eftersom jag är ännu mera envis än hon. Varje dag åker jag över till syrrans hus för att mata svågerns fiskar. Det finns inte varken tid eller energi för att sitta och sy och titta på engelska deckare. Mina händer är ömma efter allt dragande och slitande med 105 kilo hund hela dagarna. Varje gång det är något ljud utanför lägenheten eller djur på tvn så ska Vicky och/eller Shiba skälla. Disken i köket och hundhåren på golvet växer eftersom jag inte har energi nog kvar för hushållssysslor. Dessutom har jag problem med Blogger vilket är mycket irriterande.

Men hundarna verkar nöjda i alla fall och ligger och sover nu. Själv försöker jag bara överleva veckan...!

Här är några bilder från dagen som gått:

 


Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!