Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 4 juli 2015

Dagens inköp

Idag har jag handlat hundmat. Jag var med syrran och svågern när de skulle handla mat till sina hundar, och då fyndade vi märkesfoder för 29 kr/3 kg påse. Tack och lov så klarar deras hundar och mina (förutom Solstrålen) av att byta foder ofta så då kan man handla mera efter plånboken. Tyvärr fick man bara köpa en påse till det priset, men de hade ett annat dyrt superfoder - Taste of the Wild - för 59kr/ 2,5 kg påse så jag köpte en av av dem också. Och ytterligare ett bra märkesfoder kostade 129kr/ 3 kg påse så det blev en sådan också. Egentligen har jag redan använt upp månadens foderbudget, men när priserna är så bra så måste jag ju handla! Jag har sagt till mamma att hon får åka förbi och köpa en 29 kronorspåse också som jag sedan tar hand om:)) Vad jag önskar att jag hade många släktingar som jag kunde skicka dit...haha!

Dessutom köpte jag ett glucosaminpulver till Alfahanen. Arken Zoo hade ett pulver till riktigt bra pris:) Dock var det mamma som egentligen betalade eftersom det är en födelsedagspresent till Alfahanen från henne. Jag ska pröva att ge Alfahanen en full dos (1,5gram/dag) för att se om det hjälper hans leder i sommar. Han får redan extra C-vitamin (1 gram/dag) eftersom det också ska kunna hjälpa honom. Så nu får vi se om dessa tillskott gör någon skillnad...
Igår kväll lekte han en kort men intensiv stund med en av sina bästa kompisar och det gick bra. Jag avbröt leken ganska snabbt för att inte överanstränga honom, men det kändes skönt att det gick bra och att han hade riktigt kul:))
Om det här hjälper honom så kommer det att kosta mig drygt 200 kronor extra i månaden. Det blir tufft, men det känns som om jag skulle kunna ha möjlighet att fixa det. Köper det mig dessutom mer tid med min älskade Alfahane så är det helt klart värt det!!

Annie

3 kommentarer:

  1. Värst vad du har shoppat!! :) Härligt att hitta det man vill ha - till bra priser! Hoppas att pulvret hjälper Alfahanen!!!

    SvaraRadera
  2. Vissa priser måste man ju bara ta vara på!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!