Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 29 juli 2015

Sommarens bästa dag!

Idag fick jag min belöning för att jag tog hand om syrran och svågerns hundar:) Det blev en härlig dag med syrran. Hon och jag åkte runt till roliga affärer shoppade lite grann (det ingick en liten summa för inköp i 'min' dag också), men framför allt har vi umgåtts och pratat, pratat, och pratat! Det är verkligen underbart att ha en syster/bästa vän som man har så himla trevligt med:)

Medan vi åkte runt och hade trevligt så passade svågern alla hundarna hemma hos dem. Sedan på kvällen blev det svågerns jättegoda köttfärssås med spagetti (mitt förslag!) till middag hos dem. Vi avslutade dagen med filmen Battleship, som är en otroligt häftig actionfilm! Jag är normalt inte så mycket för actionfilmer med utomjordingar etc, men den här filmen är riktigt bra gjord!


Det var en riktigt mysig dag med min underbara syster och en perfekt 'tack-för-hjälpen' present!

Annie

3 kommentarer:

  1. Det låter som en mysig dag. Kul!

    SvaraRadera
  2. Tack själv för en jättehärlig dag med dig! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Vad härligt!!!! Låter lyxigt! ��

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!