Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 29 juli 2015

Sommarens bästa dag!

Idag fick jag min belöning för att jag tog hand om syrran och svågerns hundar:) Det blev en härlig dag med syrran. Hon och jag åkte runt till roliga affärer shoppade lite grann (det ingick en liten summa för inköp i 'min' dag också), men framför allt har vi umgåtts och pratat, pratat, och pratat! Det är verkligen underbart att ha en syster/bästa vän som man har så himla trevligt med:)

Medan vi åkte runt och hade trevligt så passade svågern alla hundarna hemma hos dem. Sedan på kvällen blev det svågerns jättegoda köttfärssås med spagetti (mitt förslag!) till middag hos dem. Vi avslutade dagen med filmen Battleship, som är en otroligt häftig actionfilm! Jag är normalt inte så mycket för actionfilmer med utomjordingar etc, men den här filmen är riktigt bra gjord!


Det var en riktigt mysig dag med min underbara syster och en perfekt 'tack-för-hjälpen' present!

Annie

3 kommentarer:

  1. Det låter som en mysig dag. Kul!

    SvaraRadera
  2. Tack själv för en jättehärlig dag med dig! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Vad härligt!!!! Låter lyxigt! ��

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!