Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 6 juli 2015

Lite (?) broderande...

Idag broderade jag en del på min älskade hundtavla.

 
Jag tog en INNAN-bild på hunden när jag började, så att jag sedan kunde visa hur mycket jag har broderat under dagen. Tyvärr visade sig att trots att jag broderade ett antal timmar så syns det knappt på EFTER-bilden...vilket är en av anledningarna till att korsstygn kan vara en frustrerande hobby ibland!


Om ni kikar i det högra hörnet så ser ni - kanske - benvita stygn som har tillkommit under dagen. Dessutom broderade jag i princip klart resterna av den gröna fåtöljen...

Nu ska jag brodera lite mera och titta klart på ett Poirot-avsnitt som visades i helgen innan det är dags för hundarnas kvällspromenad och sängen.

Annie

1 kommentar:

  1. Jag förstår om det kan vara lite frustrerande att det inte syns.. men du VET!!! Och när det är klart... WOW vilket broderi!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!