Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 21 juli 2015

Besök i hundgården!

Idag blev det två turer till hundgården. Jag är VÄLDIGT tacksam att vi har en hundgård så nära oss att jag kan gå dit med hundarna och släppa dem lösa när jag inte kan eller orkar gå längre promenader.

Den första turen var på morgonen med Vicky, Shiba och Solstrålen:Shiba jagar Solstrålen som har en tennisboll i munnen.
Sedan blev det en tur på eftermiddagen när jag faktiskt gick med ALLA FEM hundarna samtidigt. Jag var så trött och kunde inte föreställa mig TVÅ promenader. Nu när Vicky och Shiba har varit här i några dagar så har de återigen påmints om hur det är att gå många hundar tillsammans i koppel så nu kan jag gå en kort sträcka med dem allihopa på samma gång. Däremot är det bäst att undvika hundmöten, och det blir inte heller några kisspauser på vägen, så det är inte något jag kan göra varje promenad...tyvärr.

Alla hundarna vid staketetKaxmörten väntar på att lägga beslag på tennisbollen som Solstrålen har...


Nu ska jag se om jag orkar brodera en stund innan det är dax för dagens sista två promenader...

Annie

1 kommentar:

  1. Jag blir trött bara av att läsa om allt pusslande för att för att hinna med alla hundpromenader!!! Jag har det enkelt! EN hund bara ju ��

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!