Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 29 juli 2015

Sakers riktiga värde...

Min moster fyller 60 år i helgen så jag, syrran och mamma har gått tillsammans för att göra i ordning ett litet paket med födelsedagshälsningar.
Mitt bidrag var detta broderade hjärta...
 
 
...och ett broderat födelsedagskort. Mamma har knypplat en duk och syrran har gjort ett JÄTTEFINT födelsedagskort/häfte.
 
Får man presenter från den här familjens kvinnor får man räkna med att det finns en stor möjlighet att det är något handgjort...! Vad jag har hört, så kan vissa människor tydligen inte föreställa sig att ge bort saker SOM MAN HAR GJORT SJÄLV, utan presenter och julklappar måste vara KÖPTA.
Så känner inte vi i våran familj - förutom någon kräsen tonåring kanske som bara vill ha köpta prylar... För min del ligger det ett otroligt värde i att någon har suttit i många timmar och skapat något på egen hand just åt mig.
 
Hur känner ni?
Vad uppskattar ni mest?
En personligt handgjord present eller att man klurar ut en bra köpt present? 

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!