Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 29 juli 2015

Sakers riktiga värde...

Min moster fyller 60 år i helgen så jag, syrran och mamma har gått tillsammans för att göra i ordning ett litet paket med födelsedagshälsningar.
Mitt bidrag var detta broderade hjärta...
 
 
...och ett broderat födelsedagskort. Mamma har knypplat en duk och syrran har gjort ett JÄTTEFINT födelsedagskort/häfte.
 
Får man presenter från den här familjens kvinnor får man räkna med att det finns en stor möjlighet att det är något handgjort...! Vad jag har hört, så kan vissa människor tydligen inte föreställa sig att ge bort saker SOM MAN HAR GJORT SJÄLV, utan presenter och julklappar måste vara KÖPTA.
Så känner inte vi i våran familj - förutom någon kräsen tonåring kanske som bara vill ha köpta prylar... För min del ligger det ett otroligt värde i att någon har suttit i många timmar och skapat något på egen hand just åt mig.
 
Hur känner ni?
Vad uppskattar ni mest?
En personligt handgjord present eller att man klurar ut en bra köpt present? 

Annie

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!